Скопје

ВИДЕО: Поплавени улици, семафори без струја – хаос во Скопје

Поплавени улиците во Аеродром, по краткиот но интензивен дожд. Вистински хаос во 10 минути настана откако се исклучија и семафорите.

Поплавените улици се постојан проблем и при најмало невреме во Скопје. До сега, локалната власт не најде решение за санација на овој проблем.

Поплавени улици, семафори без струја – хаос во Скопје (Аеродром)

Posted by skopje1.mk on Thursday, July 4, 2019

 

Најчитани

To Top
Close