Правда

Јане Ченто: Збогум Шутка!

Јане Ченто на својот фејсбук профил објави пост во кој пишува:

Трпението не е само способност да се чека, тоа подразбира како се однесуваме додека чекаме.

Вистинската вредност на човекот не се мери во моментите на удобност и благосостојба, туку во времињата кои носат предизвици и контроверзии.

Промената не е неизбежна, туку се остварува преку непрекината борба.

Збогум Шутка!

Трпението не е само способност да се чека, тоа подразбира како се однесуваме додека чекаме.Вистинската вредност на…

Posted by Слобода за Јане Ченто on Sunday, July 7, 2019

Најчитани

To Top
Close