Република

Избегал малолетник, штитеник од домот згрижување на деца со воспитно – социјални проблеми и нарушено поведение

На 10.07.2019 година во 08.45 часот во Полициската станица Карпош, вработена во Јавната установа за згрижување на деца со воспитно – социјални проблеми и нарушено поведение – Скопје пријавила дека од установата самоволно се оддалечил штитеникот М.Е.(17), кој претходно неколку пати се оддалечувал и бил враќан од полицијата.. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Најчитани

To Top
Close