Република

Груевски на забавата бил со порно глумец

На официјалната страна на Фејсбук, Budapest Business Party (Бизнис забава Будимпешта) беше објавена фотографија од експремиерот Никола Груевски. На фотографијата може да се забележи дека тој присуствувал на забава организирана од „ИТЛ Груп“ и е во присуство на девојка и уште две други лица.

Исто така на истата забава била и познатата светска порно ѕвезда, Италијанецот Роко Сифреди во женска придружба.

Инаку, станува збор за бизнис забава која се одржува еднаш во годината,  На оваа забава присуствуваат претставници од голем број унгарски компании и познати ликови од светската естрада, а се одржува покрај Дунав.

Најчитани

To Top
Close