нед. Авг 18th, 2019

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје 1

Американскиот помошник државен секретар за Европа и Евроазија, Филип Рикер ќе ја посети Македонија, каде што ќе се сретне со...

Close