fbpx
пон. Сеп 28th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Лазаров: Жан Митрев не заслужува ваков третман и зборови од јавноста, срам ми е што читам

Жан Митрев не заслужува ваков третман и зборови од јавноста, срам ми е што читам, напиша на својот ФБ профил доктор Ненад Лазаров. Во продолжение на својата објава докторот додава:

-И од кога татковците на деца со очигледни психички проблеми ги ставаме на некаков си “ѕид на срамот” и хајка од медиуми?
Затоа што е лекар добар, зошто тука се врати а не мораше, или ова е прв и задњи случај на екстремизам и психички проблеми?
Да не си помагал Д-р толку немаше ни да те зборат,ова племе е само за крв желно.
Извини док!

Жан Митрев не заслужува ваков третман и зборови од јавноста, срам ми е што читам.И од кога татковците на деца со…

Geplaatst door Nenad Lazarov op Zaterdag 12 september 2020