fbpx
сре. Јан 20th, 2021

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Тасевски за инцидентот во ЈПС до новинарите: Која ви е поентата со такви наслови, божем тренирате меѓиуетничка толеранција?

Не правите ништо позитивно ако пишувате новинарски наслови дека агресивни СКОПЈАНИ се заканувале на патници во автобус. Тоа беа двајца Албанци кои полни со верска омраза се закануваа на каури со сечење глава ги нарекоа неверници. Им искреше омраза од очите и гестовите, напиша на својот ФБ профил актерот Сашо Тасевски.

Тасевски во објавата додава:

Која ви е поентата со такви наслови. Божем тренирате меѓиуетничка толеранција? Нема ништо од тоа овде. Попала маца одамна