Македонија

(ВИДЕО) “Наше ќе биде и солунско поле”, ечи на трибините во Букурешт пред натпреварот Македонија-Австрија

Македонската репрезентација денеска ќе го има својот прв историски настап на Европските првенства и тоа во Букурешт каде ќе се соочиме со селекцијата на Австрија. Оваа средба со нетрпение ја очекува целата македонска јавност, навивачи. Голем број македонски државјани натпреварот ќе го следат од трибините.

А таму, атмосферата како што знаат да направат само македонски навивачи. На трибините кои во моментов се полнат со навивачи пред натпреварот Македонија-Австрија ечи “Наше ќе биде и солунско поле”. Навивачите со знамиња и црвено жилти мајци веќе даваат позитивна атмосфера.

To Top