Скопје

Двајца скопјани пријавиле дека биле каснати од куче

На 22.09.2021 во 19.45 часот во Полициската станица Аеродром, С.Е.(39) од Скопје пријавила дека на ул.„23-ти Октомври“ била касната од куче скитник.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

На 22.09.2021 во 11.10 часот во Полициската станица Драчево, Б.Ј.(70) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџиниколов“ бил каснат од куче скитник.

To Top