Коментари

„Бислимовски насилно ја зел раката на Џафери и почнал сам да се удира во неа“, реакции по тепачката

Претседателот на РКЕ Бислимовски вчера вечер на боемската улица во Дебар Маало бил физички нападнат од  Аријанит Џафери син на поранешнот фунцкионер на ДУИ Муса Џафери и сопстваник на компанијата за снабдување со електрична енергија У Пауер. Настанот се случил пред позната скопска кафеана.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

За овој немил случај сведочат неколку видео материјали, а веднаш по нивното објавување започнаа коментарите на социјалните мрежи, еве само дел од нив:

 

To Top