Коментари

„Колку е прост“, Куновска за однесувањето на Заев

Софија Куновска, член на СДСМ, го искоментира недоличното однесување на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на митинзите за локалните избори.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

„Честопати сум сакала да објаснам на оние кои не го познаваат колку е прост, но никогаш не ми успеало на начин на кој самиот најдобро се објасни себеси“, пишува Куновска.

To Top