Коментари

„И јас би влегол во штала да молзам, ама потоа 4 години да крадам милиони“, лавина реакции за молзењето крава на Наумоски

 

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

Градоначалникит на Ѓорче Петров, при предизборната посетата во Ново Село, молзеше крава.

-Природно млеко……само во Ѓорче. Во Ново Село, напиша Наумоски.

По ова, лавина коментари:

 

 

To Top