Коментари

„Донесоа прво НАТО, па попис, па ВМРО“, шеги, коментари и досетки по изборниот ден и пресвртот

На социјалните мрежи има низа од реакции по првиот круг на локалните избори, а каде ВМРО-ДПМНЕ направи пресврт во повеќе општини во однос на СДСМ.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

 

 

To Top