Коментари

14 луѓе живи изгореа, не може да нема одговорни, доктор удри по власта

Два месеци по трагедијата во Тетово, за жал никој не понесе одговорност за истата.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

На оваа тема денеска реагираше доктор Ненад Лазаров.

„Обединете се и самоказнете се,14 луѓе живи изгореа и не може да нема одговорни! Не забораваме!Сите што молчите може и вас да ве снајде“, напиша Лазаров.

To Top