Коментари

Јоци откако Наумоски чкрташе по ѕидови: Зел плачел ко девојчица со искинати чорапчиња на примопредавање на функција

Новинарката, политиколог и критичар, Јорданка Ивановска-Јоци за чкртаниците на ексградоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумоски, посочи дека “зел плачел ко девојчица со искинати чорапчиња на примопредавање на функција”

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

“Саше, како екс градоначалник на Ѓорче, со отечените очи – чрктал по ѕидови. И тоа со женски ракопис. А, бе, ви кажав дека ќе губи 100:0 и ќе плаче? Ах, бееее… Место во канцеларијата на Заев да чкрта. “Клинички во Ѓорче” пошто владата ја вети таа инвестиција , зел плачел ко девојчица со искинати чорапчиња на примопредавање на функција. Класична пичкица! Биди маж, бре, алоУууу! Изгуби и подај рака. Подај ми мене, бе….ти реков лом ќе бидеш! И ти си бил маж!”, напиша Јоци.

ФОТО: Што наследи Стојкоски во кабинетот во Ѓорче Петров

To Top