Магазин

Ќерката на Мерима Његомир со емотивен статус на Фејсбук

Пред само две недели за прв пат пејачката Мерима Његомир се пожалила на болки во стомакот, а пред неколку дена таа почина. Нејзината ќерка Љубица сподели емотивен статус и фотографија од нив две.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

Мамо, не можам да сфатам, веќе ми недостигаш многу…

To Top