Магазин

Душан повторно ѝ се заканува на Тања Савиќ, овој пат со домашни видеа

Поранешниот маж на Тања Савиќ, Душан Јованчевиќ ѝ се заканувал на пејачката дека ќе објави домашни порнографски видеа од неа кои тој ги поседувал. Тој рече дека ќе ги објави сите видеа кои ги направиле во нивната спална соба.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

Неговите закани дојдоа откако Тања јавно на медиумите им рече дека е во врска со градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ.

To Top