Актуелно

(ВИДЕО) Порака „Се гледа корупција“ над небото во Скопје

Денеска на небото над Скопје се појави авион на кој имаше закачено порака – „СЕ ГЛЕДА КОРУПЦИЈА“.

Засега не е познато од кого е испратена оваа порака.

 

To Top