Славиша Кајевски трагично го загуби својот живот

Македонскиот народен театар соопшти дека актерот Славиша Кајевски трагично го загуби својот живот. Кајевски е роден на 01 февруари 1982 г, во Скопје. Дипломира на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на Факултетот за драмски уметности, Скопје, на отсекот за актерска игра, во класата на проф. Владимир Милчин, во 2005 г. Од 2010 г. е актер … Продолжи со читање Славиша Кајевски трагично го загуби својот живот