Магазин

(ВИДЕО) Драма во ресторан, фрижидер падна врз дете

Дете во азиски ресторан агресивно отвора врата од фрижидер, по што тој почнува да паѓа врз него.

На видеото објавено на Редит, се забележува како келнерот влета со послужавникот со храна и некако го задржа фрижидерот ублажувајќи го падот.

Иако фрижидерот падна врз детето, благодарение на одличната реакција на келнерот, тоа поминало без повреди, што немаше да се случи доколку келнерот не реагираше.

To Top