Македонија

Заев најави и итни предвремени избори доколку пратениците на ВМРО ДПМНЕ не ја поддржат волјата на граѓаните.

Премиерот Зоран Заев предмалку го нарече денешниот ден како успех за демократијата и успех за европска Македонија.

Сега е следна волјата на граѓаните да биде испочитувана од страна на пратениците од ВМРО ДПМНЕ.

Премиерот Зоран Заев го обвини ВМРО ДПМНЕ за организиран бојкот.

Заев најави и итни предвремени избори доколку пратениците на ВМРО ДПМНЕ не сакаат да ја поддржат волјата на граѓаните.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток