Македонија

Мицкоски: Граѓаните ја испратија најгласната порака – Ова е Македонија!

„Граѓаните кои гласаа против договорот и оние кои oдбраа да апстинираат, ја испратија најгласната порака, ова е Македонија.

Овде живеат Македонци, нашиот идентитет е македонски, нашиот јазик е македонски, нашите предци биле Македонци“, кажа Мицкоски заблагодарувајќи се на граѓаните.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток