Магазин

(ВИДЕО) Се огласи свекрвата на Карлеуша: Воопшто не ми е лесно

Мајката на Душко Тошиќ застана во одбрана на фудбалерот поради драмата која се случила во домот на Карлеуша кога наводно пејачката го пријавила сопругот за семејно насилство.

Мајката на Душко тврди дека е упатена во се што се случува и тврди дека нејзиниот син не е насилник.

-Слушам што се пишува и верувајте ми како мајка воопшто не ми е лесно. Не е вистина дека мојот син удрил некој. Тоа не е точно. Секако, во весниците може да пишува било што, тука ништо не можат, вели Николета за „Српски телеграф“.

По овој повод, се огласи и Душко истакнувајќи дека никогаш не бил насилен и се трудел во секоја ситуација да биде џентлмен.

To Top