Магазин

Се породи водителката Милена Антовска

Милена Антовска денес, на Василица, на свет ја донесе Јоана, нејзината втора ќерка. Милена на Василица роди ќерка, еден ден откако таа самата славеше роденден.

Ова е втора ќерка на водителката, а пред четири години со сопругот Гордан, ја добија Лана Марија.

To Top