Магазин

Ребека ужива во Маврово: Кога мама е среќна иако со 2 кациги на рака скија цел ден

Познатата пејачка Ребека Јанковска-Ристевски со нејзините три деца кои ужива на скијање во Маврово.

„Кога мама е среќна иако со 2 кациги на рака скија цел ден. Топло и сончево Маврово“, напиша Ребека.

To Top