Магазин

Ксенија позитивна на корона

Кога членките на групата „Ураган“, Сања Вучиќ и Ивана Николиќ минатиот викенд настапија во Германија без третата членка Ксенија Кнежевиќ, сите беа изненадени.

Таа промена се случи бидејќи ќерката на Кнез по втор пат се зарази со коронавирусот. Откако Сања и Ивана добија негативни тестови, решија да не го откажат настапот, а ќе бидат во полна сила штом Ксенија закрепне.

– Вториот пат имам коронавирус. Симптомите се полоши од минатиот пат. По неколку дена го изгубив вкусот и мирисот, а сега кашлам, уморна сум, омалаксана и ме болат белите дробови. Сè ќе биде добро, наскоро ќе закрепнам!, рече Ксенија за „Информер.рс“.

На почеток