Скопје

(ВИДЕО) Тепачка сред Илинденска во Скопје

На социјалните мрежи вчера е објавено видео од тепачка на булеварот Илинденска во Скопје.

Комбе е застанато во десната лента на булеварот а четири лица се расправаат.

Потоа еден од работниците го бутна момчето кое стоеше пред него, па се обиде да го удри и другиот.

За сега нема информации кога се случил инцидентот

На почеток