Македонија

Сообраќајкa на патот Пробиштип-Кратово, сообраќајот во прекин

Страшна сообраќајка се случи денеска на патот Пробиштип-Кратово. Во моментов сообраќајот е во прекин во двата правци.

“Од 12:25 часот на регионалниот пат Р-1205, Пробиштип – Кратово, кај м.в.„Перово Долче“, сообраќајот е во прекин во двата правци, поради случена сообраќајна незгода”, информираат од АМСМ.

На почеток