Скопје

Ова е програмата за дочекот на Новата година во Скопје

Вечерва на плоштадот Македонија за дочекот на новата година ќе настапуваат македонски изведувачи. За забавата и расположението на скопјани ќе се погрижат Елена Ристеска, уметниците од Мерак Меана… Во продолжение програмата за новогодишната ноќ:

•20:30ч – група Саут Парк

•21:30ч- група Дупер

•22:00ч- Бендот на Мерак Меана заедно со Ферус Мустафов, Наум Петрески,Зуица Лазова, Ристо Самарџиев и уште неколку пејачи

•23:30ч Елена Ристеска

•12:30ч ДиЏеј

На почеток