Скопје

(ВИДЕО) Скопјани ја дочекаа Новата година, но огномет не видоа поради високото загадување

Искрени желби, прегратки, здравица за подобра и поуспешна година – поклопувањето на стрелките на часовникот го означи почетокот на 2023.

Со прослава на плоштад Македонија и без спектакуларен огномет скопјани го дочекаа први јануари.

На почеток