Македонија

Првото бебе родено годинава е машко

Првото бебе родено годинава е машко. Тежи 3 килограми и 72 грама, а долго е 51 сантиметар

Бебето се роди на Универзитетската Клиника за гинекологија и акушерство во Скопје во 00.01 часот.

На почеток