Скопје

(ФОТО) Билборд среде Скопје во секој момент може да падне врз некој

Билборд во центарот на Скопје може да падне во секој момент. Граѓаните објавија фотографии на социјалните мрежи од билбордот кој се наоѓа на надвозникот кај Бит Пазар и велат дека истиот претставува голема опасност за минувачите.

„Билбордов кој се наоѓа над надвозникот кај Бит Пазар е голема опасност за сите минувачи!
Секој момент може да падне врз некого!
Ќе реагира некој?
Ќе го отстрани некој пред да се случи некоја несреќа?“, стои во објавата.

На почеток