Македонија

Земјотрес ја стресе Македонија

Земјотрес почуствуван во Македонија во 15 часот и 51 минута со јачина од 2.8 степени според Рихтер

Епицентарот бил на 18 километри од Скопје на длабочина од 4 км.

На почеток