Скопје

Гужва на три скопски булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-бул.3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар.

На почеток