Скопје

(ВИДЕО) Сред бел ден украдена машина за садови, крадците фатени на камера

Украдена е машина за садови од 7-ми спрат во Ново Лисиче, објави 4news.

„Познати ни се од претходно од влезот ни украдоа точаци, патики, комода и слично. Ова се случи пред два дена. Иако пријавивме во полиција до моментов нема ништо“, вели читател.

Цела акција е снимена од безбедносните камери:

На почеток