Скопје

Без вода дел од Центар

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека денеска (вторник) поради дефект на затварач од ф – 80 мм на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов б.б, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од ул. Ленинова и бул. Теодосиј Гологанов до ул. Свети Кирил и Методиј. (општина Центар)

На почеток