Скопје

Гужва на овие скопски булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Србија кон бул. АСНОМ,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-бул.3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-мост Нова железничка станица кон бул.Гоце Делчев.

На почеток