Скопје

Гужва на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Србија кон бул. АСНОМ,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска.

На почеток