Скопје

Две улици во Центар денес без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради двоење во шахта на ул.Живко Чинго бр.7 во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Живко Чинго и Дебарца.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активноста.

На почеток