Скопје

Пожар во дирекцијата на Паркови и зеленило, се сомнева дека е подметнат

Доцна вечерва избувна пожар во дирекцијата на јавното претпријатие Паркови и зеленило во Скопје.

Неофицијално станува збор за подметнат пожар и сторителите користеле бензин за да ја запалат дирекцијата која се наоѓа во близина на гимназијата Орце Николов, објави Инфомакс.

Засега сторителите се непознати.

На почеток