Скопје

Исчезна скопјанец, последен пат е виден во средата

На социјалните мрежи се споделува апел за пронаоѓање на исчезнатиот скопјанец Ристе Бочваровски.

Последен пат е виден во среда во 13 часот во Лисиче.

Неговите блиски повикуваат доколку некој има било каква информација да се обратат на бројот 078221756.

На почеток