Коментари

Груевски бар имаше некој систем на работа и хиерархија, се знаеше кој е главен, а овие се ко дива орда, вели Јоци

Јорданка Ивановска Јоци на социјалните мрежи објави статус во кој ги спореди владата на поранешниот премиер Никола Груевски и моменталната влада на Ковачевски.

“Оној Никола Груевски бар имаше некој систем на работа и хиерархија, се знаеше кој е главен, премиер и министри, а овие се ко дива орда – само дрпаат од кај стасаат и владее беззаконие на сите страни. Никој не лежи за ништо, а тие што лежат – бегаат“, стои во објавата.

На почеток