Скопје

Без струја улици во Карпош и Бутел

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради технички зафати во мрежата, без електрична енергија денеска (понеделник) ке останат следниве потрошувачи:

од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Милан Марковиќ (Општина Карпош)

од 11:00 до14:00часот, корисниците од дел ул.Иван Манолевбр.77а,77б,75а,75б,73а,73б,71а,71б,69а и 69б (Општина Бутел)

На почеток