Македонија

Дојде крај на јануари, издишаа лагите на Мицкоски за распуштање на Собранието, вели СДСМ

Издишаа лагите на Мицкоски дека на крај на јануари ќе собере 61 пратеник и ќе се случи распуштање на Собранието ,вели СДСМ

„Дојде крај на јануари, а нема ништо од неговите најави, нема распуштање на Собранието.

Ниту има, ниту ќе има распуштање на Собранието, ниту пак има притисоци врз пратеници.

Мицкоски, исплашен за својата фотелја во Белиот дворец, се заплетка во сопствените лаги“, се вели во соопштението.

На почеток