Скопје

Без вода дел од Визбегово

Поради технички интервенции на водоводната инсталациска мрежа денеска (вторник), без водоснабдување од 09.00ч. ќе бидат корисниците од о. Бутел и тоа: Поради водоводен приклучок ф-300 мм на ул. 2 Визбегово (Њу Стар), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Визбегово (о. Бутел).

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со работните активности.

На почеток