Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-ул.Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,
-бул. Македонија во двете насоки,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.

На почеток