Скопје

Без струја дел од Аеродром и Ѓорче

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека поради планирани технички зафати во мрежaта денеска (вторник), без електрична енергија ќе останат:

– во период од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул.Мите Богоевски (кај бр.77) (општина Аеродром)

– во период од 09:00 до 15:00 часот, ул.10 и споредните улички во с.Кисела Јабука. (општина Ѓорче Петров)

На почеток