Свет

Стојанов нуди 200 евра за да го дознаел името на еден од полицајците од Деве Баир

Претседателот на Фондацијата Македонија, Виктор Стојанов, кој е на црната листа и има забрана за влез во Македонија на Фејсбук дава награда од 200 евра за оној кој ќе го открие името и презимето на еден од полицајците кои денеска ги приведоа напаѓачите на граничниот премин Деве Баир.

Тој не кажува што ќе прави кога ќе го дознае иднетитетот на полицаецот, но ова може да се смета како закана за полицајците.

На почеток