Свет

Девојка спасена од урнатините на 10-катна зграда

Девојка е спасена од урнатините на 10-катната зграда во Османије, која беше уништена во земјотресот со јачина од 7,4 степени според Рихтер, со центар во областа Пазарџик во Кахраманмараш.

Продолжуваат напорите за пребарување и спасување во уништените згради во Османије, кое беше погодено од земјотресот.

Повреденото дете е препратено во болница.

На почеток