Коментари

„За неполна година, 73 пратеници за патни трошоци земале 360.000 евра“, објави Апасиев

Лидерот на Левица објави дека за неполна година 73 пратеници земале 360.000 евра за патни трошоци.

„За неполна година, 73 пратеници за ПАТНИ ТРОШОЦИ земале 360.000 ЕУР!
Срам да им е и на пратениците од Левица. И тие земале 0 (нула) ЕУР, иако се секој ден у Собрание.
#ПазетеКогоГласате“, стои во објавата.

На почеток